Tuulilasinpyyhkijät

Tilaa laadukkaat tuulilasinpyyhkijät sivustomme kautta

Tuulilasinpyyhkijät sekä esimerkiksi auton pyyhkijänsulat ja pyyhkijän moottorit ovat hyvin oleellinen osa turvallista autoilua. Löydät sivustomme kautta valtavan – jopa tuhansien tuotteiden – valikoiman erilaisia tuulilasinpyyhkijöitä ja niihin liittyviä tarvikkeita. Saatavilla on erilaisia tuotteita monilta eri tuotemerkeiltä ja erilaisiin automalleihin. Tuulilasinpyyhkimet kannattaa ostaa ajoissa, sillä puhtaat auton ikkunat takaavat hyvän näkyvyyden ja turvallisen ajon. Pyyhkijöiden hajotessa tai irrotessa ei ajamaan pidä lähteä ennen kuin pyyhkijät ovat taas paikoillaan ja puhdistavat tarvittaessa ikkunan. Nämä lasinpyyhkijät koostuvat eri osista ja voitkin ostaa kauttamme niin koko pyyhkijän kuin tarvittavat yksittäisosatkin.

Löydät hyvin monipuolisesta ja suuresta valikoimastamme myös monet muut autoiluun liittyvät tuotteet, kuten renkaat moottorin osat ja suodattimet. Tuotevalikoima on koottu usealta eri myyjältä, jonka vuoksi se on erityisen monipuolinen.

Kunnolliset tuulilasinpyyhkijät takaavat turvallisuuden liikenteessä

Hyvät tuulilasinpyyhkijät pitävät etu- ja takalasit puhtaina pyyhkien veden ja lian laseista. Tuulilasinpyyhkijät tai tietyt osat täytyy vaihtaa tietyin väliajoin, joka voi vaihdella eri syistä johtuen. Oikein huollettuna ne kuitenkin kestävät jopa yli vuoden. Auton pyyhkijän vaihto onnistuu helposti ilman työkaluja.

Pyyhkijän sulan kulumisen voi huomata esimerkiksi kaarevasta tuulilasiin jäävästä vanasta tai vinkuvasta äänestä. Pyyhinsulka voi myös jopa lopulta murtua, jos siitä on tullut liian hauras. Tällöin matka voi loppua äkisti kesken ja siksi onkin hyvä idea pitää varapyyhkijöitä jo valmiiksi mukana autossaan vaihdon varalta. Pyyhkijän osien kanssa ei siis voi olla liian ajoissa liikkeellä!

Auton pyyhkijänsulat tarjoavat eri ominaisuuksia

Ei kannata ostaa ensimmäistä eteen sattuvaa pyyhkijä-tuotetta. Auton pyyhkijänsulat voivat vaihdella hinnoiltaan, joka usein kertoo laadusta. Halvat sulat on usein valmistettu kovasta kumista ja ne eivät sovellu uusiin pyyhkimiin. Kalliimmat tuotteet ovat usein laadultaan parempia, sillä pyyhkimen sulat tarjoavat tasaisen liikkeen ja laadukkaan puhdistuksen lasillesi. Ne myös soveltuvat uusiin pyyhkimiin. Etenkin autotarvikkeet netistä tilaamalla voitkin saada myös laadukkaimpia pyyhintuotteita kohtuulliseen hintaan.

Tuulilasinpyyhkijät eivät kuitenkaan puhdista mitä tahansa. Paakkuuntunut lika kannattaa poistaa esimerkiksi käsin. Mikäli lasiin jätetään suuria paakkuuntumia, ovat jopa laadukkaimmat pyyhkimien sulat pian entiset. Muista myös valita pyyhkimet aina omaan automalliisi sopiviksi. Useiden myyjien sivuilla voit hakea tuotteita autosi mallin tai vaikkapa autosi rekisterinumeron perusteella. Tuotteiden ammattitaitoiset myyjät auttavat myös aina tarvittaessa asiakaspalvelun kautta.