Renkaat

Laadukkaat renkaat eri malleihin suuresta valikoimasta

Me tarjoamme sinulle monipuolisesti autotarvikkeita monilta myyjiltä ja tuotemerkeiltä. Löydät kauttamme tuhannet eri tuotteet koottuna yhdelle sivustolle. Olemme myös rengasliike, sillä löydät sivustomme kautta laadukkaat renkaat moniin eri kulkuneuvoihin, kuten autoihin, skoottereihin ja moottoripyöriin. Tarjolla on niin talvi-, kesä- kuin sisärenkaitakin. Tarjolla on jopa tuhansittain rengastuotteita, joita klikkaamalla pääset lukemaan kattavan tuotekuvauksen ja siirtymään kauppiaan sivulle tuotteen kotiin tilaamista varten. Suuri tuotevalikoimamme on jaettu moniin kategorioihin rengastyypin mukaan, jotta löydät mahdollisimman helposti juuri omaan kulkuneuvoosi tai vaikkapa vuodenaikaan sopivat tuotteet.

Olemme erityisen monipuolinen autotarvikkeisiin keskittynyt sivusto, sillä voit tilata yhden ja saman sivun kautta monet muutkin autotuotteet, kuten tuulilasinpyyhkijät jarrujärjestelmät ja suodattimet. Varsinainen tilaus tehdään aina lopulta tuotetta myyvän verkkokaupan sivuilla.

Turvalliset ja sopivat renkaat ovat tärkeät

Renkaat netistä tilaamalla voit säästää rahaa verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Netistä tilaaminen vaatii silti aivan yhtä paljon huolellisuutta renkaiden valinnan suhteen. Esimerkiksi hyvät talvirenkaat ovat Suomen talvessa erittäin tärkeä asia turvallisen autoilun kannalta. Kannattaa myös välttää sitä, että autossa olisi samanaikaisesti useat erimerkkiset ja -tyyppiset renkaat.

Renkaiden on oltava paitsi oikeantyyppiset myös oikeankokoiset. Löydät autosi rekisteritiedoista autoosi oikean rengaskoon. Hyväksyttyjä ja suositeltuja kokoja voi kuitenkin olla useampia kuin yksi. Renkaat voivat vaikuttaa myös meluun ja polttoaineen kulutukseen, joten ota nämäkin asiat huomioon renkaita vertaillessa. Muista, että voit myös hakea usean myyjämme kautta sopivia renkaita autosi mallin tai rekisterinumeron perusteella. Klikkaa vain ostopainiketta sivustollamme päästäksesi myyjän sivulle.

Suuri ja monipuolinen rengasliike

Olemme suomalaisille suunnattu suuri rengasliike netissä. Sivustomme valikoima on erittäin suuri ja monipuolinen, sillä sinne on koottu monien myyntisivustojen ja jälleenmyyjien tuotteet. Löydät siis lukuisia tuotteita, tuotemerkkejä ja monien eri myyjien laadukkaita tuotteita yhden ja saman sivuston kautta. Renkaiden lisäksi voit tilata monet muutkin autotarvikkeet netistä sivustomme kautta. Muista myös, että sekä meidän sivustomme että kauppiaiden omat asiakaspalvelut auttavat sinua aina, kun sinulla on kysyttävää.

Renkaat sivustollamme kattavat erittäin monipuolisesti eri kulkuneuvoja sekä merkkejä ja malleja. Voit selata tuotteita myös tuotemerkin perusteella, mikäli sinulla on jo suosikki renkaiden tuottajien joukossa. Tutustu siis valikoimaan ja muista, että netistä kauttamme tilatuilla tuotteilla on myös samanlaisia takuita kuin myymälästä renkaita ostettaessakin. Tutustu tarkempiin takuuehtoihin ja muihin tilausehtoihin valitsemasi jälleenmyyjän kohdalla erikseen. Pääset jälleenmyyjän sivulle klikkaamalla valitsemaasi tuotetta.