Moottorin osat

Tilaa moottorin osat valtavasta tuotevalikoimasta

Moottorin osat ovat hyvin tärkeitä auton toimivuuden ja turvallisen ajon kannalta. Löydät suuresta autotuotevalikoimastamme monet moottoriin liittyvät osat, kuten männät, jakohihnasarjat, tiivisteet ja öljypumput. Tarjoamme laadukkaan tuotevalikoiman useilta jälleen myyjiltä ja tuotemerkeiltä koottuna yhdelle sivustolle. Pääset siis selaamaan sivustomme kautta erityisen suurta ja kattavaa tuotevalikoimaa verrattuna esimerkiksi moniin kivijalkamyymälöihin – tai jopa nettikauppoihin. Voit myös hakea useiden jälleenmyyjien kautta juuri omaan ajoneuvoosi sopivia tuotteita esimerkiksi kulkuneuvosi mallin tai rekisterinumeron avulla kätevää hakukonetta käyttäen. Onkin tärkeää tutustua aina huolellisesti tuotteiden ominaisuuksiin, jotta osa sopii varmasti omaan moottoriin.

Löydät valtavan autotuote- ja autotarvikevalikoimamme kautta monet muutkin tuotteet moottorin osien lisäksi. Niitä ovat esimerkiksi jarrujärjestelmät renkaat, suodattimet, sytytysjärjestelmät sekä monet muut autoon tarvittavat osat ja tarvikkeet.

Oikeanlaiset moottorin osat

Moottorin osien ostaminen on monille vaikeampaa kuin vaikkapa pyyhkijöiden ostaminen. Moni autoilija ei itse esimerkiksi edes tiedä sitä, mikä osa moottoriin tulisi vaihtaa vian ilmetessä. Auton moottori ja auton moottorin osat vaativat siis ensin ammattilaisen mielipiteen ennen osien ostoa. Näin ostat takuulla oikeat moottorin osat.

Mäntä esimerkiksi on moottorin "sydän". Tosin tämä osa kestää yleensä koko auton eliniän ajan, vaikka siihen kohdistuukin valtava paine. Eteen voi kuitenkin tulla myös tilanteita, joissa se vaatii huoltoa. Jakohihnasarja on myös yksi auton tärkeimmistä järjestelmistä. Se takaa moottorin oikeanlaisen toiminnan. Tiivisteet taas esimerkiksi pitävät moottorin tiiviinä.

Kymmenet tuhannet moottorituotteet kauttamme

Varaosat ja muut autotarvikkeet netistä tilaamalla saat usein kattavamman valikoiman kuin kivijalkamyymälöissä. Meillä onkin pelkästään auton moottoriin liittyviä tuotteita kymmeniä tuhansia. Sen lisäksi muistakin tuotekategorioista löytyy yhtä suuret valikoimat tuotteita. Eri tuotetyypit, kuten jakohihnasarjat, männät ja öljypumput, on koottu omiin kategorioihin, jotta löydät etsimäsi mahdollisimman helposti. Lisäksi voit tehdä kauttamme ostoksia useamman kuin yhden kaupan valikoimasta. Voit myös tilata kaiken tarvittavan vaikka keskellä yötä ja omalta kotisohvalta käsin.

Moottorin osat vaativat monien muiden auton osien tavoin huolellisuutta sen suhteen millaisen osan tilaan. Tutustu siis esimerkiksi oman autosi ohjekirjaan ja pyydä tarvittaessa ammattilaisen apua, jos olet epävarma osan sopivuudesta. Näin säästyt mahdollisesti muilta tulevilta ongelmilta autosi kanssa, etkä myöskään osta väärää osaa turhaan. Muista myös, että niin jälleenmyyjien kuin sivustommekin asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa.